Politica de retur

Returul produselor poate fi realizat doar dupa notificarea prealabila a Magazinului Concept Collection si dupa primirea unui raspuns afirmativ din partea noastra.

 

Se pot returna produsele defecte?

 

In cazul in care ati primit un obiect cu defecte de fabricatie ne asumam responsabilitatea acestor defecte si va vom schimba produsul sau vom returna contravaloarea acestuia. In acest caz, va rugam sa ne contactati in maxim 48 de ore de la primirea coletului prin e-mail sau telefonic, date care sunt disponibile in pagina de Contact. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

 

In cat timp primesc banii inapoi in urma returului efectuat?

 

Banii se vor returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre noi, fie intr-un in cont bancar indicat de dumneavoastra, fie prin mandat postal.

 

Cum pot returna un produs/o comanda?

 

Deoarece intentia noastra este deplina dvs. satisfactie atunci cand achizitionati produse de pe site-ul www.invitatii-concept.ro, magazinul nostru respecta prevederile Legii 34/2014 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, lege ce confera cumparatorului dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Returul produselor poate fi realizat doar dupa notificarea prealabila a magazinului virtual si dupa primirea unui raspuns afirmativ din partea noastra. In acest scop, puteti completa o cerere cu datele dvs. complete (nume complet, adresa, telefon) si o trimiteti pe e-mailul nostru sau prin posta, cu confirmare de primire.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in situatia in care acestea nu au suferit deteriorari. In aceasta situatie puteti opta fie pentru achizitionarea altor produse, fie pentru returnarea contravalorii comenzii, aceasta urmand sa va fie livrata in termen de maxim 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris.

 

Magazinul virtual Concept Collection are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost de rea-credinta sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, isi rezerva dreptul ca, in astfel de situatii, sa refuze ulterior onorarea oricaror alte comenzi ale clientului. Prin rea-credinta se intelege orice actiune sau inactiune a clientului care sa cauzeze prejudicii Magazinul virtual Concept Collection: plasarea de comenzi fara intentia de a le achita sau ridica, returnarea netemeinica si in mod repetat a produselor, indicarea repetata de date gresite sau orice alta actiune/inactiune de natura a cauza prejudicii patrimoniale magazinului.

 

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la clienti va fi adusa la cunostinta firmei noastre in maximum 48 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la adresele de contact de pe site.

 

In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Magazinul virtual Concept Collection, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

 

In ce conditii pot returna produsele?

 

Produsele nu trebuie sa prezinte urme de uzura, pete, zgarieturi, elemente rupte, indoite sau deteriorate prin udare, ardere etc. si sa nu fie folosite accesoriile de care au fost insotite.

 

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil confirmarea cererii de retur, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Produsele achizitionate ca set trebuie returnate in aceeasi forma.

 

Adresa de returnare a produselor este: Piata Vasile Milea, nr.3, Pitesti, Arges.

 

Pentru orice problema intampinata, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: contact@invitatii-concept.ro sau telefonic folosind datele din pagina de Contact.